Despre Frontul Patrioților Români

Frontul Patrioţilor Români este un proiect început la data de 6 noiembrie 2017, din dorinţa unui grup restrâns de oameni, uniţi de aceleaşi valori, principii şi idealuri, de a se implica activ în cauza naţională, vizând trezirea spiritului patriotic românesc, aflat în stare latentă de prea multă vreme.

Ca mod de organizare internă, democraţia directă este îmbinată cu meritocraţia. Toţi membrii au un cuvânt de spus în luarea deciziilor, importanţa sa fiind stabilită în funcţie de meritele fiecărui membru. Privim această împletire a democraţiei directe cu meritocraţia ca fiind ideală pentru înlocuirea defectuosului sistem actual al României, şi anume democraţia reprezentativă, care nu a reuşit să aducă prosperitate în ţară, şi care nemulţumeşte profund un număr mare de români.

La baza ideologiei grupului stă patriotismul, adică dragostea pentru patrie, popor şi tradiţie, dar şi ocrotirea românismului, atât cel din graniţele actuale ale României, cât şi cel din fostele regiuni ale României Mari, care, regretabil, nu se mai regăsesc în teritoriul de astăzi al ţării. În acest sens, susţinem activ Unirea Basarabiei cu România, esenţială pentru singura regiune din România Mare care, după ruperea de Patria-Mamă, a reuşit să păstreze o majoritate românească. Sprijinim, de asemenea, şi românii ce locuiesc în teritoriile controlate de Ucraina, greu încercaţi de mediul în care trăiesc.